Ontspannen dagje voor ieder wat wils!

4 augustus 2025 - Amsterdam, Nederland

Uitslapen! Dat blijkt iedereen goed te kunnen op vakantie 🤗 Voor 9u is het nog heel stil in de caravan.

Samen ontbijten, een goede en gezellige start van de dag. Lola haalt graag alles uit de kast en vindt het leuk de tafel op te halen.

Ieder bezig met z'n eigen ding.. van schoonmaken tot voetballen en van kleuren tot zwemmen. Het was een ontspannen ochtend/ begin van de middag op de camping.🥰

Samen met Barry en Lola naar een brocante schuur gereden. Het was leuk om tussen allerlei mooie spullen rond te neuzen. Meubels met voor ons belachelijk lage prijzen😲.. Lola kreeg en portemonnee cadeau en vond een libelle broche. Ik een olie en azijn set.

Terug op de camping met z'n allen het zwembad in. Het was inmiddels 29 graden! Met z'n allen is toch het fijnst😍

Na het zwemmen het eten voorbereid voor de bakplaat. Lang buiten tafelen, ook weer zo'n momentje..

En alweer komt een gezellige dag aan z'n end...

Groetjes van ons!

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. José:
    4 augustus 2025
    Geweldig mooi om te zien jullie plezier en wij ook groeten uit het regenachtig oss
  2. Alexandra koolen:
    5 augustus 2025
    He Barry das een foto van de efteling camping ,hihi leuk joh, en lekker weer hebben jullie, hier gaat vanaf morgen de 🌞 schijnen, veel plezier en de groeten uit een kletsnat aalst nu 00.45